DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMP !

JAG HATARHATARHATARHATARHATARHATARHATARHATAR KILLAR !!! 
dom finns bara till på jorden för att vara snygga , sätta på alla tjejer dom kan och sen såra typ ?
Förstår inte varför dom inte kan vara ärliga , vi tjejer klarar oftast det ? Nu tänker jag skita i att hitta "den rätta" 
istället ska jag vara precis som dom , fast jag ska inte såra , skulle gjort som ajg sa innan , bara ha en kille att mysa med elelr va fan man ska säga , och inte ha ett förhållande , det funkar itne , dom kan inte hålla sig till en. Varför säger dom itne bara det då , hej jag kommer antagligen ha det svårt att bara hålla mig till dig ? så vet vi !! men nej istället ljuger dom och lådsas som att den anda dom tänker på är dig .. patetiska !! 
aja nu ska jag sluta dampa här , hejdå

ångest !

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH ! 
skola i morgon , jag har total vänt på dygnet , så jag får typ vara vaken hela natten och se vad som händer , för om jag är vaken vid 4 är det onödigt att sova eftersom mitt larm ringer runt 6 ..
Men då får det bara bli att gå till skolan och bita ihop fast en man är trött :P 

känner mig ganska dålig på att blogga . Säger hela tiden att jag ska börja blogga och så men slutar med att jag inte gör det hehe .. 
Men som ni ser så skriver jag ju ibland :) Ska sitta här nu och lyssna på min musik och sen aah .. vänta på att skolan börjar :P 

bild från nyår .

D.A.M.P

Hej , jag ska idag sluta röka mitt nyårslöfte , men har nu damp , orkar itne att alla jäcla horungar ska gå runt och snacka skit hela tiden .. gör mig så sjukt irriterad . hatar folk som ljuger , skit ,  tror att dom e bättre en andra , trycker ner folk för att se bättre t och så vidare .. bråkar nu med en kompis pga att han har så jävla dåligt humör så han blir sur för inget .. och en annan för att den personen inte kan vara normal... aja nu ska jag sluta ha damp , ha det bra . tänkte gå ut och möta jessica nu , sen kanske träffa danne en stund , men det får vi se om ajg pallar , har lite fördåligt temperament just nu för det .. puss hej

RSS 2.0