Hjärta.

Hejhej , åt precis jätte god mat , kyckling med potatisgratäng , sjukt gott , sen fick jag gelehjärtan av jocke som jag sitter och äter nu !
Min mamma åkte utomlands igår och därför är det bara jag och Jocke hemma , det är ganska skönt faktiskt :)
Ikväll så komemr Natalie sova här sen får vi se vad som händer :)


shopping.




två tröjor från lindex.





plus ett line och örhängen :)


rubrik.

Hejhej, sov till två idag vilket var jätte skönt. Jag gick ut med hunden sen gjorde jag nudlar .
Min första dag på lovet var det fiesta för alla typ , men jag ville helt seriöst inte så jag och en kompis chillade galet i förorten ;) Nej men vi hade det trevligt iaf , var med lite vänner och sen åt vi på grillen :)
På lördag blev det party party , då drog jag och Annica över till Fredrik villket slutade med ganska mycket drag.
Sen har jag shoppat och ätit middag med min kära vän Jessica :)


Juste , en kille fick mig att snusa , men det är så jävla vidrigt så den satt inte i många minuter.


min 8kantiga kona eller va fan de va x)




Gulligt!


Hejhej förlåt för dålig uppdatering har inte riktigt att tid eller ork till att blogga.
Men jag kan berätta er om helgen i morgon för just nu orkar jag inte skriva ..

Kolla va gulligt , känns ganska sött att komma hem och få blommor av en kille i min klass och hans föräldrar som tack för att jag vittnade .
på kortat står det :Michaela du är "super" som vågade vittna.
Jag tyckte iaf att det var jätte gulligt , men nu ska jag sova eller något , puss

hos annica!

Hejhopp ! Vaknade ganska tidigt idag eftersom det har varit en ganska jobbig natt  p.g.a att först ringer ett mongo och väcker mig och låter mig inte lägga på , sen kommer Annicas lådsas pappa in mitt i natten och frågar om vi vill spela spel , och det var inte ett fint sätt tt vakna på eftersom han är typ en decimeter ifrån mitt ansikte så jag blev skit rädd !

Aja kvällen igår var ganska seg , fr jag var inte tagat på något så jag tog det lugnt med Natalie hela kvällen i stort sätt , vi var på unkan salemoch tumba .Men sen när hon skulle hem åkte jag hem till Annicawse och sov :) eller vi gick en liten promenad och segade på hennes rum med gotti saker :)
Men vi får höras senare .

Snodde en bild från hennes dator från oss igår , skit fina verkligen ;)

normalt.

Juste .. berättade ju förra veckan att jag gjorde en mugg på ruc. Var inte direkt seriös när jag ritade den , ritade mig  jessica massa kladd och mr hemlig, som var våran sommar grej, vi har en person som är våran mr hemlig som vi snackade om hela tiden , men det är bara vi två som vet vem det är ;) kanske avslöjar någon gång vem det är om ni har tur ! 


min dag..

Hejhej . har inte kunnat blogga idag heller eftersom jag varit på rättegång och sen har jag inte varit hemma förens nu.
Rättegången var sjukt jobbig , kommer må dåligt över den här dagen hela livet typ .. Aja finns inte så mycket att berätta om det. 
Efter allt det drog jag med Hedda hem till henne och segade lite , sen gick jag ner till salem och mötte annica, sen rullade vi vidare till huddinge för att äta på subway! såå gott. det tog ett tag för mig att få henne att vilja följa med eftersom hon inte orkade åka iväg för att åta en jävla macka , men hon gav sif :)
Nu ska jag bara ta det lugnt och lyssna på musik , så hejdå så länge /m

haha kolla min fina tumnagel , ser ut som ett träd nu när mitt nagellack har börjat gå bort !

heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Hemma efter en lång dag , var i skolan till 25.45 sen var det sång träning och jobba .. Men sen fick jag lite tid med min älsklings tjej Jessica , jätte mysigt snackade om lite av allt som vanligt :)

jag e så stolt över mig själv faktiskt , Lasagne är en av mina fovorit rätter , men har aldrig lagat det , så idag på hemkunskapen fick vi göra vad vi ville , så jag valde att göra min första lasagne oh min hundrafemtiotredjetusende kladdkaka :) Jag måste erkänna att när jag tog ut lasagnen ur ugnen så såg den vidrig ut , men den smakade sjukt gott ! 



orkar ej..

Hejhej , det ända jag gjort idag e att springa runt som en dåra och försöka hinna till allt , så jag har inte haft en sekund över till att blogga , men ska springa till jobbet nu , puss !

middag !


detta var min middag , det var sjukt gott :) sen lite soja .
Min moder satt och plockade ur den med bara för att hon råkade beställa fel så hennes inte var så god -.- snyltare

‎subway är inte bara en macka , det är en livsstil .


Hos farmor.

Glömde berätta lite om vad jag gjorde igår , drog juh som sagt till min farmor . Jag åkte in till älvsjä och mötte min bror på mässan där , sen åkte vi till min farmor , hon e så skön komemr alltid med sina sjuka kommentarer , hon kallade någon för negerjävel och grejer! haha hon e inte rasist men hon var jätte sur på någon som behandlat henne illa eller något ?
Aja , men vi tog lite fika och pratade skit . Sen vörjade vi dra vid 21.00 , och åt på mc-donalds :) skulle bli subway men det var stängt :( 



Min bror leker med hennes aah vad det nu e, man plocker upp saker från golvet och grejer om man inte orkar eller kan böja sig x).


domstol.

Nu har jag fått ett brev hem om att ajg ska in till domstolen och vittna för en grov misshandel som jag inte ens såg.. jag träffade personerna som e misstänkta men jag såg inte om de gjorde det eller inte ..tycker det är slöseri med tid att de ens ska förhöra mig där , jag har redan sagt allt jag vet till polisen , de kommer inte få fram n¨got av mig direkt eftersom jag inte vet något -.-
Det jag är rädd för är att jag ska få sån panik att ajg inte kommer ihåg vad jag ens gjorde den kvällen . Aja slka dit på torsdag så kanske bloggar mer om det då..


♥Grattis världens bästa farmor♥

Idag fyller min underbara farmor 77år , GRATTIS!♥

jag ska snart åka in till årsdaberg och möta min bror , och vi ska sedan bege oss till huddingesjukhus och fira våran farmor , så nu tänkte jag ta och byta lite kläder eftersom ajg kanske itne ska åka in med mjukiskläder fall att vi ska äta middag ihopp eller något :) pöss
det här är den ända bilden jag har på henne med min bror :) inte så bra men den får duga.





nu..

kom nyss hem från skolan , så jag kollade nyss på sista biten av OC eftersom ajg missade i stort sätt hela eftersom det börjar 12 och jag var hemma vid 20i kanske .
Nu sitter jag iaf på mitt rum framför fb och äter nudlar dricker oboy och efter det ska jag äta lite ostbågar (a)tjockiis !





Av någon konstig anledning råkade jag dra ut spisen lite från väggen .. skulle egentligen öppna kylskåpet och hämta mjälk men lyckas ta tag i spisen , haha


mot sängen.

Nu ska jag lägga mig i sängen och spela lite spel på mobilen , så vi höres i morgon godnatt , puss

panik..

på torsdag ska alla val vara gjorda och jag vet inte ens vilka gymnasium jag vill gå !
Så den här veckan måste jag försöka kolla om det finns några öppethus att gå på och vilka skolar jag är lite intresserade av . Men om det är någon som vet något bra media gymnasium säg till :) pöss / m 


Ny mobil !

Juste glömde berätta för er att jag köpt en ny mobil , den är väldigt skön en så länge tycker jag , lite jobbigt att messa på men jag vänjer mig, jar juh haft sony eriksson med knappar så länge att det blir en vanesak , 



Hejhopp !

Jga har inte haft möjlighet att blogga i helgen , och när ajg väl varit nära en dator har jag inte orkat , men nu ska jag blogga normal igen , hoppas jag ;)

Lördagen blev spenderad inne på söder med härligt folk , vi gjorde inte så mycket eftersom våra planer gick åt helvete! Men det var mycigt iaf , vi var lite flummiga och gjorde bara knäppa saker istälelt :) Men efter ett tag drog jag och rebecca hem till henne och myste lite med ostbågar och läsk +mjölk , till en film :)

Jag och Rebecca gick också och åt lunch ihop och snackade lite skit , och jag tror jag blivit kär ..
Hon tog med mig till subway och det var det godaste jag ätit i hela mitt liv, har alltid varit jätte emot det och tyckt att man kan lika gärna äta en macka hemma , men jag hade såååå fel , sjukt gått det är något ni måste pröva !



Sen när jag vaknad dagen efter , på söndagen . Då ringde Annica mig så hon mötte mig i tumba , så gick vi och åt på mc-donalds :) Sen drog vi vidare hem till henne och glodde på film , Sen lite senare på kvällen ville vi hitta på något så vi drog på fest hos Peter med lite folk , men det var lite smått vidrigt eftersom folk rökte inne och så , men vad gör man .
Sen började det bli lite lång tråkigt eftersom ajg inte kände så många och alla drack förutom jag och Annica så vi drog till Fredrick istället där jag iaf kände lite mer folk :) Så vi var där en stund till vi skulle hem , och då glodde vi på en till film .. eller jag gjorde för Annica somnade , och sen när den var slut sov jag också :) 




Jag på bussen till annica , ofixad och härlig :)

Sjukt bra film måste ses , iaf om man e tjej.






Det var lite om min helg , men nu ska jag äta mina fiskbullar eftersom jag fortfarnde inte ätit på hela dagen . Så jag e sjuukt hungrig , men ha det bra , puss 



Störd humor på den här killen !


haha kollade nyss på det här klippet , så jävla stört , har också lurat en kompis en gång fast inte i ett badkar så där , utan jag välte en stol på haloween och gjorde så det såg ut som ajg blivit skjuten ,men eftersom jag e ganska dålig så började jag skratta efter andra gången hon sa mitt namn x) haha !




Stan.

Hejhej , var inne i stan idag och därför kunde jag inte blogga något , fick inte hem så mycket , fick bara hem ett halsband som ajg nu köper för andra gången , eftersom jag lyckats tappa det första efter att ha använt det en gång, och sedan en foundation och prov ansikts produkter :)


fick halsbandet i den här ..





Nu sitter jag iaf och försöker få reda på vem som varit inne på min fb eftersom alla ekar det , och jag blir snart rädd ! Menmen ska äta lite ostbågar och dricka någon skit dricka som e bra för magen som min mamma köpte hem .. aja ha det bra pöss ! 






Jaha..

Jag har verkligen inget att skriva just nu , kom nyss hem från jobbet wohoo va roligt att veta va ?
gjorde en fin mugg som jag itne har någon bild på , och så glömde jag den i ugnen och vet inte om någon vet det , så det kanske brinner där i morgon -.- 
Aja puss och godnatt , ska ta ipaden och spelalite spel , / m

Hår igen .

Jag har lite pånik på det här med hår , vet aldrig hur jag vill ha det .. har varit svart hårig olika brun och blont , men jag funderar på om jag ska färga underhåret mörkbrunt ? Jag ska tänka på det ett tag och se om jag vågar göra det :)

lite olika färger genom åren , har inte kvar så många bilder från förr eftersom min dator gick sönder för ett år sedan , men lite olika färger och frisyrer jag haft :)


hedda , jag.









inte så bra bilder eftersom de flästa e suddiga osv men han inte så mycket annat :) kanske ni får ett litet hum om vad ni tycker jag ska ha , men jag vill ha som bilden under , kanske inte ser så bra men jag vill iaf ha mörkt underhår och ljust uppe :) 


Snyggt !

hello !

Nu är jag hemma från skolan . Blir inge sång för mig idag  :/ för lotta är i gävle så hon jag ska komma nästa vecka igen istället .. Men jag har iaf träning och ska jobba hela kvällen .

Skolan var ganska skön idag , det var lugnt och det var ganska sköna lektioner ,plus att ajg hade halv dag idag och slutade 13.35 :) 
Men nu ska jag leta efter något gott ajg kan äta , puss / m


saknar sommaren och mitt hår :/ 


hmm..

Åt precis mat ! gottigott :)







Men nu ska jag hoppa in i duschen och ta hand om mig själv en stund , mamma har tydligen fixat nytt schampoo till mig eftersom min hårbotten har fått irriterande reaktion av det jag hade innan .
Sen ska jag lyckas hitta minst två gymnasium efter jag bara hittat ett och man ska snart välja , hehe , aja puss så länge.


hår ..

DÅ.


från i somras.

NU.



Lite skillnad kanske , blir ledsen av att se bilderna .. Men vad gör man . Sen ska jag snart åka och klippa mig igen eftersom ajg märkte idag att mitt hår behövs klippas mer -.-
Men jag har faktiskt tur att jag har mitt hår kvar , för alla frisörer har sagt att mitt hår egentligen borde trillat av eftersom jag bränner och sliter så mycket på det , så jag har väldigt starkt hår och ska väl vara glad för det iaf . Så jag får väkl börja läsa om orlika hårprodukter eller något som skyddar och gör håret starkare .
Men eftersom ajg är allergisk mot ganska många produkter så är det lite svårt . 
Men nog babblat om mitt hår  ha det bra nu , puss /m

Humorn e här !

HAHA ! jag är så otroligt fummig eftersom ajg fått veta massa roliga saker idag och nu har jag busat lite med min vän som kommer få damp på mig när hon loggar in på fb , men det är lugnt , tänker inte säga nåfot mer om det nu eftersom folk som läser min blogg vet vem hon är och då är det inte kul ;)  Men ni lär fatta , pöss ! 




tjock!!!

Känner att jag kommer bli tjock snart , har inte tränat ett dugg på jätte länge och jag äter som en förvuxen häst !
haha aja , jag gillar att va fet , och jag gillar mat :) 



Mys efter skolan !

det blev mys för mig med ägg varm choklad och OC efter skolan :)





Godnatt

Nu ska jag röra mig mot sängen !




alla♥dag!

Har haft en konstig alla hjärtans dag det här året , ingen mysig middag eller romantik hehe .. Nej min alla hjärtans dag blev först firad med Annica och sedan med familjen.
Mitt förra alla♥dag firade jag med Hedda med en romantisk middag hemma hos mig , vi hade verkligen fixat inför denna kväll , men i år blev det lite slöare :)


alla♥dag present :)




Sen hittade jag lite bilder från förra året , visst ser det mysigt ut ?(dålig kvalite på bilderna)










GE MIG !

Jag har försökt beställa hem den här ringen hur länge som helst . Men något är fel så jag lyckas inte beställa utan att det avbryts ! ååh ! vill verkligen ha den här , har velat köpa den hur länge som helst .. Men verkar inte som att jag kommer få det .


gottgottigottgott.

Kom precis hem från skolan , varit en ganska iriterande dag enligt mig , hela klassen var typ "orolig" eller vad man ska säga . Men nu är dagen iaf slut och jag ska sega en stund hemma och äta min otroligt goda röra.. eller aah det är som strövar godis bara det att jag gör det med choklad i och pärlsocker :) hihi lite små tjock sådär va :)


Idag skulle jag egentligen fira alla♥dag med Jessica ,Men vi ska fira den en annan dag istället , så vi skjuter upp det lite . Så snart ska jag röra mig mot Annica och prata lite med henne eftersom det hänt lite saker som vi ska prata om , sen ska jag nog hem och äta middag med min mami , sen får vi väl se vart kvällen tar vägen :) puss /m

skolan..

har verkligen jätte roligt här i skolan , sitter på spanska lektion och har jätte kul .
Men jag vhar inget speciellt att säga förutom att jag lever , så goooodmorgon på er och hejdå :) pöss


hello !

Gårdagen var upp och ner hela tiden , först drog vi till södertälje och chillkrökade med filip och hans kompisar , men det slutade med att vi gjorde lite sjuka saker bara .. Men sen smsade Fredrik och sa att vi kunde komma till honom istället så vi drog tillbaka till salem efter ett par timmar , Men både Fredrik och Danne (de var med varandra) var skit jobbiga och slutade inte smsa eftersom de vet att jag har tvångstankar och måste skicka det sista smset ..
Men tillslut kom vi iaf dit , det var ganska trevligt tycker jag eftersom alla var ganska lugna men ändå inte tråkiga .
Senare på kvällen skulle vi möta Anton, Kevin, alex och några till i tumba , så vi tog bussen dit. När vi väl var i tumba så förklarade de hur vi skulle gå och sa att de skulle möta oss vid ett speciellt ställe . När vi bara är kanske 50 meter ifrån stället vi skulle mötas, så ringer de och säger att de ska hem och sova ! Jag blev något sjukt sur , och natalie blev nog tusen gånger så sur som jag haha ! 
Men vi drog iaf tillbaka till fredrik och sen sov där . Det var min härliga kväll .. plus mer som jag inte orkar skriva om nu . 

puss på er/m


hemma !

Hejhej , nu ska jag hoppa in i duschen för jag känner mig jätte vidrig , så jag bloggar om gårdagen när jag duschat klart :)


fräsch tjej !

just nu..

Nu ska jag ut med hunden sen ska jag gå ner miot centrum möta Natalie och åka till södertälje och möta upp filip och några , så jag bloggar antagligen inte mer ikväll , bloggar nog i morgon när jag kommer hem , puss .




gulligull..

Min kära vän Hampus skickade nyss den här bilden från förra helgen . Jag och Natalie hade varit i södertälje med några och skulle börja röra oss mot Tumba och träffar han och hans kompis , och började ta lite bilder , det här var en av dom , gulligt va x) haha


Natta, jag , och hampus .

ny städat.

Lite skillnad kanske ?
nu har jag inte städat jätte ordentligt har bara tagit upp alla kläder , men inte damsugat eller städat undan på mitt skrivbort men golvet är tomt iaf :) så nu har jag gjort veckan nytta! 


:)


Åh ! kollade ut genom fönstret och ser att solen skiner , det gör en bara sjukt glad , men all ful snö förstör juh allt .. :/ Men det förvinner väl snart det med.
Jag sitter här och funderar på om jag ska städa rummet eftersom det är ganska stökigt igen , städa det ganska nyligen , men jag är inte så bra på att hålla det fint .Ovh nu kan ajg itne ens komma fram utan att behöva trampa på allt , och det är inte speciellt roligt kanske :P 
Men får se om ajg orkar ska lysna på lite musik sen får jag se vilket humör jag har .
Jag får juh mina stunder då ajg börjar stor städa , och när jag väl börjat kan jag itne sluta :P Och förra gången tog det 4 eller 5 timmar innan jag var klar , hehe . men jag bloggar mer sen , pöss /m


godmorgon.

Frågan är juh vad jag gör uppe nu ? jag vaknade kl 10 , och jag är en sån som ligger kvar i sängen jätte länge innan jag går upp , så jag låg kvar till nu :) 
Jag brukar vanligt vis gå upp runt ett två på dagen och sova i över 10 timmar.

Men iaf .. nu sitter jag och äter lite ostbågar men ska snart ner och göra en macka tror jag , om jag orkar.
Senare ikväll ska jag möta upp natalie runt 6 , så ska vi åka till södertälje och dra hem till en kompis och mysa lite där . Men jag bloggar mer senare , pussen.

fula äckliga kalla sverige ..

jag blir så arg ! orkar inte med att det ska vara 100 minus ute , blir sjukt irriterad .. 
Min kväll blev lite skum , inget har hänt typ , ajg och jessica drog till södertälje för att fixa lite saker men inget fixades utan allt sket sig kan man säga , så vi drog till mossen och träffade Filip som ajg inte träffat på jätte länge och jocke . Slutade med att jag bara ville hem till mitt varma rum för jag kände inte min kropp längre .. 
Men i morgon satsar jag på lyckad kväll iaf ;) 
men nu bllir det att äta mina helt vanliga ostbågar (inte extra starka) och coola , puss hej ! / m



fredag?

Ja enligt mig så känns det som att det är typ tisdag idag .. menmen det är väl bra antar jag ?
Iaf idag vet jag inte riktigt vad som e planerat för min del , men jag ska iaf träffa Jessica , det kommer bli mysigt eftersom vi inte träffats på jätte länge . 
Vi ska antingen dra in till stan och snacka skit inne på ett natt café eller så ska vi dra till någon snubbe på chillkrök.
Men jag bryr mig inte så mycket , vill bara ta det lite lugnt iaf , så vi får se vart kvällen tar oss :)

Jag tycker också att det är lite tråkigt att hela klassen kommer få en dålig stämnng igen , eftersom en person kommer tillbaka till våran klass i morgon och alla killar i klassen och tjejerna med ifs tycker inte om henne , så klassen blir lite splittrad tycker jag .. Men det är bara för alla att ta tag i kragen och ignorera att hon e där isf (om det går).



nationella..
juste Elin i min klass undrade idag vad jag skrev om på nationella så tänkte bara skriva lite av det jag kommer ihåg. ;)

jag hittade den .. den perfekta ponnyn , hon är så fin så det nästan lyser om henne ..
jag hittade henne på blocket den 10/14-10 det var den dagen jag fastnade för denna underbara skapelsa , hur en sådan ponny kunde existera , så unik , så underbar..
Jag kände behovet av hennes närhet , hur jag ville ha henne vid min sida så länge jag vandrade på denna jord .
m.m.......

vad tror ni G VG eller MVG ? ;) pöss / m




Duschen.

Nu ska jag hoppa in i en härlig dusch och behandla mig själv som en prinsessa en stund !
puss så länge /m 


gaah !


inget jag rekommenderar för känslliga personer , det är så sjuukt stark enligt mig som är största mesen när det gäller staka saker ifs .jag bad jocke komma hem med ostbågar men eftersom det inte fanns så fick jag de här , och helt serilöst har jag ont i munnen nu , komemr snart börja gråta :O nej men det är iaf sjuukt starkt.
Så köp inte de här om ni inte gillar när det bränner till ordentligt i munnen !

Vänner.

Hedda Hultgren.

Det här är en person som jag verkligen kan lite på till 110%, vi lärde känna varandra när vi var 4år , jag skulle byta dagis och började i toredal där hon också gick . Vi blev vänner ungefär 10 sek efter att jag gick innanför dörren, jag var jätte blyg som liten faktiskt och gömde mig bakom min mamma, då kommer lill Hedda fram och frågar om vi ska leka , och sen dess har vi hållt ihop.
Vi slutade umgås ett tag när vi började i skolan, men hittade tillbaka igen i 6an. 
Vi har haft lite uppehåll den senaste tiden nu också , men det är inget som förändrar våran vänskap. Kommer ihåg alla stunder vi spenderade vid krysset (salems filmkedja). När vi söp som små fjortisar , och slutade alltid med att vi gjorde bort oss totalt , men det skrattade vi bara åt dagen efter.
Det sköna med oss är att vi aldrig har bråkat , eller jo en gång men ingen av oss kommer ihåg om vad! haha
vet inte riktigt mer vad jag ska skriva eftersom det finns så mycket och då skulle jag sitta här i flera dagar..
Men det här är iaf en av mina absolut närmaste vänner , och som min mamma så så tror jag att vi kommer ha varandra hela livet även om vi kanske inte träffas på tio år så komemr det iaf om vi träffas inte vara någon konstig stämning utan det kommer kännas som vi inte ens slutat umgås. 
Och om det nu blir så att vi fortfarande är vänner när vi är 18, så har vi lovat att vi ska tatuera oss med 2hjärtan.ungefär så här. det ska iaf vara 2 hjärtan.

love to you.


haha minnen.

Det här var i höstas , jag och jessica väntade på theodor , och jag var jätte flummig .
ni får ursäkta min fint slickade lugg som jag har , och att ajg är så otroligt fräsch överhuvudtaget på filmen , men kände för att lägga upp den iaf :)


Skön vecka !

Den här vecka har varit otroligt skön , har inte böhövt göra ett piss ist , har inte haft så många vanliga lektioner heller eftersom vi haft nationella prov . och sen var jag inte i skolan i onsdags då det var lång dag i skolan :)

Idag fick vi iaf sluta kl 11, vilket var sjukt skönt , kom till skolan runt 9 hade svenska nationella och efter det fick man gå hem . Så jag och Hedda drog ner till fiket och snackade lite skit , sen gick vi till henne spelade skippo och glode på tv.

Nationella gick itne så bra enligt mig själv , man skulle välja ett tema av fyra , jag tog att beskriva något du brinner för , så jag hittade på en helt ny historia om mig själv att jag vekligen älskar att spela tennis , vilket är en stor myt , för jag tröttnar typ på det hela tiden , men jag får hoppas att hon går på det hon läser :) 


Playahead ?

whoo-hoo... eller ?
mycket snack om det här med Pa att det är tillbaka , men själv tror ajg att det är någon jävla skämt sida .. 
Jag vet inte varför men det känns bara så , hela sidan e juh helt cp. 
Om det vore den vanliga borde väl samma playahead sida öppna upp igen och inte en ny , plus att det borde väl vara lite likt den som var innan , jag fattar iaf inget .
Jag kanske kommer få äta upp det här som jag skriver senare men jag tänker inte tro på det än iaf .
eller va säger ni ? jag ser inget som påminner om den förra.


tycker ni att det är likt förra?

Ruc.

Hejhej !
lyckades hitta till xenter efter en en stunds letande , det verkade helt okej fakriskt , inte lika bra som jag förväntat mig , men bra . Efter besöket där var det bara att skynda sig och åka direkt till ruc där jag jobbar varje tisdag ,. På vägen dit hämtade vi annica också för hon  skulle med mig dit :) 
Det vi gjorde dr var väl inte speciellt mycket , min bror och hans vänner var där också så vi satt och spelade kort med dom i stort sätt hela tiden . men nu ska jag kolla en komips blogg eftersom hon tydligen har skrivit om mig , så puss hej ! / m 




dessa fina gjorde jag och hedda när vi var på ruc med alla tjejer från klassen förut ;) fina vaaa !

Öppethus !

Hej alla söta , idag har jag inte varit i skolan , istället var jag hos min morfar som e slaktare , det var sjukt vidrigt , såg massa djur hänga i taket utan hud å bläh. Sen nu ska jag iväg på öppet hus i tumba på X-center eller va fan det heter !
När jag kommer hem sen så kommer det bli direkt till jobbet efterom ajg kommer bli sen dit .. Men det är bara springa ;) behövs efter allt mitt fikande idag .Aja nu ska jag åka eftersom jag inte hittar dit , så lär det väl ta ett tag :P pöss / m 


slöa !

Nu ska jag fra mig mot sängen och slöa . Har precis tagit en skön dusch och målat finger och tå naglar svarta , lite nytt för mig eftersom ajg itne brukar köra på det :) men det blev helt okej tycker jag , eller ?
aja nu ska iaf lägga mig i sängen så vi höres i morgon pöss /m 


så blev det , fan va fula föter är .. aja ;)

header !

Vad tycker ni ?
jag är då skit dålig på att göra sånt här skit så jag bad Annica göra en och jag tyckte att hon gjorde ett bra jobb, eller va tycker ni ? :) så tack så mycket fittan min !

och så (?)

fråga inte vad jag tänkte med när jag skrev det i inlägget innan men aja här är en liten bild på min söta bror son liten ! såsööööt !



gamla vänner dyker upp igen !

Fin rubrik ! 
Nej men det är så , jag umgicks cäldigt mycket med folk från tumba förut men började bråka med dom , men för en månad sen kanske löste det sig igen efter ett år , och jag spenderade lite tid i helgen på att vara där men natalie som och så är en vän som jag slutade vara med ett tag . vet egentligen inte varför men det hände väl bara , men för en vecka sedan träffades vi igen. känns som vi inte ens slutata umgås med varandra :) orkar inte skriva mer nu , men lägger in mer skit sen , pöss 


hata snö ..

nu har jag börjat lägga undan min vinterjacka lite granna , använter min skinjacka en halsduk, vantar och ibland mössa istället :) Men de senaste dagarna har jag varit tvungen att ta min vinterjacka iaf eftersom det snöat som fan..

Nu när ajg tänkte börja blogga mer så vill jag också veta pm ni vill att jag skriver något speciellt i bloggen så kom gärna med tips och ideer till mig :) pöss /m 



skidor med skolan !

Vi hade vinterfrilufsbögkokalle .. ööh fan de nu heter hehe . Men iaf det var ganska kul eftersom jag och Hedda åkte snowbord x) inte för att vi åkte ,  eftersom vi är ganska kassa på det tog vi backarna på baksidan av bärget och åkte pulka på brädan , det är så sjukt kul ! så alla ni som nu åker sånt skit , sätt er på den istället mycket roligar :D

Inte för att det blev så mycket med vårat lekande i backarna eftersom vi satt inne på fiket och hoppades på att tiden skulle springa iväg , men .... nej -.- hehe .



hedda som chillar grillen i skidbacken ! 

krupp ..

Hejhej ! 
tisdagar brukar egentligen vara en av mina 2 jobbiga dagar i veckan eftersom jag måste hem efter skolan , till träningen sen hem hinna packa och äta på 40 min så jag kommer iväg till nästa träning . Men idag orkar jag verkligen inte .. har haft krupp i typ en vecka nu skit jobbigt så hostar hur mycket som helst .

Jag känner att jag borde börja blogga lite igen , iaf ett inlägg om dagen så jag får tillbaka suget som jag hade i somras för er som läste min och jessicas blogg mjjaow ;) 
Menmen det här väl hänt ganska mycket den senaste tiden så jag kommer väl kanske slänga in lite nytt roligt som hänt den senaste tiden istället för att säga vad som händer på tråkiga vardagar ;P 



RSS 2.0