problemproblemproblem...

Nyår var fixat sen flera dagar sen . Men jag skulle möta upp min kompis och ge pengar till hjonom för att han skulle fixa aah ni fattar , till mig , men han svarar inte och antagligen har det skitit sig isf , och jag hnner inte fixa något så här sent ute .. men ska göra mitt bästa .

Gårdagen var ganska mysig faktiskt , jag krökade hemma hos Hedda med lite folk , sen drig jag hem till Daniel sen och sov, eller vi kollade lite film och gick och mötte annica för att snacka lite skit också . Sov faktiskt riktigt dåligt , hade sjukt ont i magen och jag låg ganska intryckt i väggen .. Så det slutade med att jag somnade sen på morgonen istället och var verkligen sjukt trött , men eftersom jag hade träning så kunde jag inte sova så länge ..



liten michaela kjellberg !


Hehe tänkte bjuda på en bild på mig när jag var liten bebis , min mor skickade  den här bilden till mig här om dagen . Hon är så söt för hon hade suttit och tittat på bilder på mig och min bror när vi var små , och gråtit ! 
jag vet att jag har jätte stora kinder var lite rund när jag var bebis (a).

hade fel ..

Ipaden går det tydligen inte att blogga på .. eller så gör jag helt fel . När jag gör det så går det iaf bara att göra rubrik och inte skriva någon text , om någon har ipad och vet att det funkar så skulle det vara gulligt om du sa hur man gjorde :) Jag var nyss sjukt trött och ville typ bara sova i ett år utan att vakna , men nu är jag typ pigg .
Aja kaske bloggar mer om jag hinner . Tänkte snart dra ut och lägga mig i stugan bredvid huset som vi byggde nyss , och där kan jag bara ha ipaden och om jag går ut snart , så kan jag ej blogga . 
Men nu ska jag ta det lungt och lyssna på musik en stund . godnatt så länge om jag inte bloggar mer :)


hahahahaha

Kolla på tanten som står vid den vita pelaren , så sjukt konstig , hon går fram till alla och snackar och är helt stöörd sen helt plötsligt så aah .. ni ser ju på filmen , så sjukt kuuul ! (tycker lite synd om henne)


natt humor


Vi råkade misslyckas med filmen den skulle egentligen blivit skit bra men ni får nöja er med den här ;)


love life.

Kväll hos broberg , kommer inte ihåg vilken dag det var , men jag annica, daniel , broberg och emilio sov hos honom och det slutade med att Annica fick lite saker i sina skor .. hehe som inte var så trevligt ,, kan säga att hon inte kan använda dom mer hahaha ! Sen ritade de henne i ansiktet med , det var sjukt kul eftersom jag själv inte gjorde något , så hon kunde inte hämnas på mig . Eller nu kanske hon kan det eftersom ajg lägger ut den här videon :D

(förlåt att alla videos är så svarta med det har varit på natten så det har varit mörkt och inga lampor tända ..)


Jag lever :)

Tänkte se om ajg kan blogga lite ,er nu , säger det ganska ofta men jag har nästan aldrig tid och om jag har det orkar jag oftast inte , men fick en ipad och en liten dator i julklapp så ska se om jag kanske skriver lite från dom :) 
Jag gör lite inlägg om vad som hänt den senaste tiden så det kommer upp lite roligt på bloggen nu .

Igår sov jag hos en KOMPIS och vi gick och la oss runt 6 på morgonen och vaknade runt5-6 på kvällen .. så jag fick min kära jessica att sova med mig vilket slutade med att vi lät som vi gör på videon här under ;) haha sen busade vi lite med med det är hemligt .


hejhej !

Har inget blogg sug eller något därför jag inte bloggar .. Just nu är jag bara less på allt skolan , livet , familjen .. ja allt , allt går mig på nerverna , folk stör mig och jag vill bara få vara själv i en annan värld ett tag ..

Ska sluta gnälla nu .. ska försöka att inte dampa här. Ska snart på träning nu , kommer spela skit dåligt antagligen eftersom jag är på det sämsta humöret jag varit de här året . 
Efter träningen så ska träffa jessica och dra och sola :) det får en att bli på bättre humör , plus att min persika får en att bli glad . 
Men kan inte skriva mer för pappa är.. aah ska itne säga något så jag drar nu istället :) pöss


saknar barndomen ..

RSS 2.0