Videoinlägg


Sängen <3

MMh nu ska jag lägga mig i min sköna säng och sova , höres i morgon . 
sovgott och dröm fina drömmar :) kyss !

HAHAH kolla vad jag hittade !

Det här är från i somras när jag och jessica hade mjjaow bloggen , någon som läste den ?
Det var iaf sjukt kul när vi gjorde den här , så skratta lite åt oss nu för det lär man juh göra åt det här :P



Drar å tränar :)

Känns som att jag blivit dålig på att träna nu för tiden .. men det ska bli bättre med det :) men nu blir det iaf tennis , så slänger väl in ett fint video inlägg sen när jag kommer hem eftersom jag tänkte börja fixa sånt fint i min blogg lite oftare eftersom jag själv tycker det är roligare att glo på det en att läsa vad någon skriver :P Eller va tycker ni?
Nu ska jag iaf ut så berättar jag mer om dagen sen :) pöss ! 




heeeeeeeeeeeeeej !

Jag kom nyss hem från Annica . ska bara sitta framför datorn nu och äta nudlar :D mmh ! 
har bara degat heladagen vi satt i hennes soffa och glodde på typ 4filmer :) nice 
men nu ska jag göra klart maten och sedan tare ricktigt lungt :)


Vad tycker ni jag ska skriva om för kul ?
har verkligen inget att skriva om känns det som ..
video inlägg , kompisar, killar.. ge förslag :)
Men ska kanske ha en fråga stund så ställ fågor , hur många ni vill så kanske jag har det :) pöss

lyssna och försök höra vad hon säger !

HAHAH så sjukt kul , jag vet att hon kommer döda mig så därför nämner jag inga namn men jag sov hos en kompis typ i somras och vi var typ vakna till kl 8 på morgonen innan hon somnar så jag börjar dra mitt hår i henns ansikte , och då börjar hon snacka i sömnen ! haha Och mitt underbara morgon skratt ;) men bjuder .
Det är ganska långt bak men det är juh inte direkt ett långt klipp :P



Sova ?

Förlåt att jag inte skrivit i helgen , men har inte varit hemma förens nu .
Gårdagen bestämde sig jag och jessica för att vi bara skulle ha det kul och inte tänka på det jobbiga som hänt . det slutade med krök och att på kvällen visste vi inte vart vi skulle sova eftersom att de som ville att vi skulle sova hos som bodde lång åt helvete :P Men vi slutade upp hemma hos david , sov inte bra i natt kan jag juh säga så vi gick hem på morgonen till jessica och jag däckade på 2 sek :P Men nu ska jag sova iaf , så puss på er , vad gjorde ni i helgen föresten? :)



varför ?

fattar inte varför ?om det ens är någon som gör ..
du var älskad av alla , ingen tyckte något ont om dig , din familj älskade dig och det hoppas ajg att 
du vet . Vet inte vad som är fel min hjärna står still kan inte fatta att du gjorde det , att du inte finns kvar på jorden . Men du är med gud nu och är en våran vackra ängel .
Ångrar massor som jag gjort , fast en det egentligen inte var mot dig , vet att jag inte ska tänka så här men jag kan bara itne sluta göra det .. Du var älskad och det hoppas jag att du vet har aldrig hört något ont om dig . Kan inte tänka mig vad det var du bar inom dig , men det måste vara något stort och tungt eftersom du inte kunnat prata om det . ha det bra vart du en är nu .
R.I.P <3

shiiiiit !

Jag är nervös redan nu ! Fick idag reda på att ajg ska uppträda om 1 månad , jag är nervös redan nu och hur fan ska det då gå när jag väl ska uppträda ?! aja de får jag ta då .. 

Har inte gjort så mycket idag förutom att typ vara på unkan med Hedda och sen sjöng en timme typ :) 
Är på ganska bra humör just nu , har varit på dåligt humör i två dagar utan att veta varför . och nej det är inte pms.
Men nu är jag glad iaf :) men tänkte sitta vid datan och träna lite på låten så den verkligen sitter , så ha det bra :) pöss ! 


nej tack..

de flesta killarna är idioter .
förstår inte vad de tänker med , är det roligt att leka med tjejers känslor ?
fattar inte man tror de älskar en men slutar med att de hugger en i ryggen ..
det är sista gången jag tänker låta mig själv bli lurad , jag blev inte sårad den här gången
men har blivit det förut något grovt och nästa gång kommer jag antagligen bli det igen .. 
Han visar sig vara den värsta braiga killen , skenet bedrar eller vad man brukar säga.
Killar är bra till en sak inget annat ;) så tack hejdå förhållande och hej singel livet .
(kommer antagligen inte bli så bara för att jag skriver det här)
Varför jag blir så arg är för att nu såg jag verkligen hur lurad jag blev , fals är det ända 
jag kan säga .. otroligt bra på det han gjorde eftersom jag inte anade ett skit .. 
ska inte gnälla mer om det här, och ni som har killar behöver inte bry er om vad jag
skriver håll ihop med killen så länge ni kan, vissa har turen att hitta en som verkligen bryr sig
och älskar dig och bara dig ! pöss<3



Chokladbollar ?

Men hejhopp ! är hemma från skolan , har inge gjort något speciellt .. var bara sjukt tråkigt som vanligt -.-
hämtade chokladbollar som ajg ska sälja är lite sen eftersom alla typ sålt klart och jag har 11 lådor som ska säljas för 60 kr onom 9 dagar -.- 
Ska på sång ikväll och kanske ska höra med hedda om det vi möts på unkan en stund innan , men får se vad jag orkar :) 

Juste hör av er till mig om nu är sugna på att köpa en eller fler lådor med chokladbollar , skiiiiit goda :) 100kr för 2 låder bara för er ;) så hoppas att ni köper och gör mig glad :P haha tack i förhand ! 


det är dom hära :)

Utkast: Nov. 15, 2010


Träning nästa !

Hejhej , har lite svårt att ta bilder eftersom jag tog bilder med min mobil och jag har en annan mobil för tillfället , men det ska bli bättre med det sen men ni får lite gamla bilder så länge men det är väl okej ? 

Nu ska jag som sagt på träning , inte sugen alls faktiskt .. vet inte varför men eftersom tumba är en tävlings klubb så känns det som att ajg måste kämpa mycket hårdare och jag har inte tränat på 1 månad ! gaaah aja det är bara bita ihop och försöka .. lite dålig form också men det sa ändras ska börja träna mer och tävla igen tror jag eftersom nya hallen är klar :) men ska börja fixa väskan lite nu :)

Blir så sjukt irriterad eftersom igår så skulle jag åka och spela i hallen och då kommer en av ordförandena i klubben och ba men vi stänger om 10 min så du hinner inte spela , så jag går och ringer min pappa eftersom han också är ordförande och istortsätt bor i klubben . Och han säger att det är bara för honom att ringa så kommer han ner och stänger åt mig och Hanna (min dubbelpartner och tennis kompis(:) Men killen som är nere i klubben ba nej det är inte jag som bestämmer det , men eftersom ajg var grinig så gick jag in spelade några bollar och sen drog , och självklart försöker han ba men leddsen tjejer och lalala men jag orkade inte ens lyssna på sånt skitsatt ajg tittade lite argt på honom och gick bara .. 
Men han fick sig en liten utskällning av min fader sen ;) han blev inte glad kan ajg säga eftersom han vill egentligen att ajg ska speka tennis hela dagarna , och är bara glad om jag går ner ..( brukar inte orka) hehe tröttnar ofta på tennisen .. menmen , ska iaf dra nu fick ni höra lite om mitt damp :P haha pöss ! 



ib ?

eftersom jag inte kunde gå in på din blogg och svara så svarar jag här .

vad tb  betyder : Tight baja .

Vad ib betyder : det undrar jag faktiskt också vad det betyder , men om ajg fick gissa vad det betyder så är det något  men ingen baja kanske haha ? 

hoppas det var ett bra svar ? 
Någon som vet vad ib betyder ? säg till isf så jag också kan få reda på vad det betyder ;P



kul man kan ha !

Haha jag vet inte vad som är felet på mig , jag och Annica var sjukt konstiga igår men hade iaf otroligt kul :) Så idag har min humor bara varit sjuk jag har gått runt och skrattat hela morgonen :) men det är väk bra ? 

Helgen .. mm den var kul , tog det både lugnt och festade , Det började men lite förkrök hemma hon Annica vi körde öl spelat och sen tog vi det bara lite lugnt och snackade skit , Sen kommer en kompis över och vi går hem till honom och träffar annat roligt folk , slutade med att jag kanske blev lite för full och gjorde lite dumma saker men det är inget jag bryr mig så mycket om just , antingen skrattar man åt det eller så går man runt och gnäller om det lixom och det är inget jag orkar .
Jag har inte så mycket mer att berätta faktiskt ..
eller jo skolfotot.. shit ! jag fick göra det i fredags eftersom jag var sjuknär det togs , och jag såg ut som en trött ko eftersom jag inte fixat mig , men vad skulle jag göra , jag ska ändå inte titta på det :P Sen hade jag också lovat min mamma att jag skulle le med öppen mun .. -.- och det är något jag hatar jag hatar verkligen mitt leende när man ska visa tänderna .. men hade lovat mamma satt jag gjorde det , och det blev för jävla fult haha. men nu ska jag hoppa in i duschen , uppdaterar mer sen :) puss


sommar!

HEMMA !

hej alla sötisar , nu är jag hemma . var ganska skön resa faktiskt , hade som en säng på flyget och sen pluggade jag lite också . När jag kom hem så kom annica och david hem till mig direkt typ :) så jag han typ duscha och klä på mig.
vi gjorde inget sprcielt , vi drog iaf senare till Annica och träffade gurra också , men min kväll slutade inte så bra så jag komemr sova och tänka på en skit sak som jag kommer vara irriterad på ett tag men ska inte ta upp de på bloggen , för privat enligt mig just nu .. Men ska sova nu godnatt <3



Godmorgon :)

Vaknade till sol och vacker utsikt n, taskig jag ar ni kanske nar det ar minusgrader i sverige hehe . Men i morgon aker jag hem sa snart lar juh jag ocksa vakna till skitvader -.- Men nu ska jag passa pa att ta vara pa varmen .
Jag vaknade med att jag fortfarande var helt rod i ansiktet och har traningsvark fran gardagens springrunda , ar faktiskt lite besviken pa mig sjalv eftersom jag har tappat all mina muskler , och annu battre blir det juh inte nar man aker till usa och ater fet mat hela dagarna :P men nar jag kommer hem ska jag anda borja trana 3 gandger i veckan sa da kanske jag kan borja bygga upp igen :) Men nu ska jag ta lite tid och chatta med min alskade annica sa jag skriver senare .
Lite skont at det iaf att komma hem eftersom det finns flera manniskor dar hemma som jag verkligen saknar och borjar tanka pa fett mycket .. aja nu hores vi sen , puss pa er .

godnatt?

Funderar pa att sova , kl ar inte sa mycket men fruckosten stanger kl 12 i morgon . Tycker verkligen att det ar skit kul att folk ar vakna , kl ar bara 3 hos er och alla sover anda och det ar lov .. -.- sa ah jag har juh ycket att gora om ajg inte kan chatta med nagon .. aja jag ska lyssna lite musik och sen blir et att sova i min otroligt stoooora sang ! :D skit nice .
idag har jag iaf fatt lite farg for jag ar helt rod , ch det lagger sig val tills i morgon och da kan jag soa lite till . iaf kroppen kanske far lagga en handduk over ansiktet eftersom jag brant sonder ansiktet :P
Men jafg skriver mer i morgon for jag har inte sa mycket att skriva om ..
Foresten var jag skit ducktig i morse och gick ut och tog en jogging runda vid stranden , skit fint har faktiskt :) men sov sa gott sa hores vi i moron.
Hoppas ni fatar vad jag skriver fasten jag inte har bokstaver med prickar over forutom i
;)
puss

miami !

nu ar jag i miami som ni ser kan jag bara skriva a och o inga bokstaver med pricker :P , Kom nyss in till hotellet eer att ha varit ute och atit och skaffat cigg med brorn min :) Har solat idag eftersom det har varit sol for typ forsta gangen :P lite trakigt att vi kom nar det har varit skit vader men skit samma det ar juh varamre en i sverige sa mnan ska inte klaga :) Har inga bilder eftersom jag har en dator pa otelrummet sa jag kan inte lagga ut nagon :P Men nu ska jag ut och ta en liten smooki thihi buuuus , men va gor man :) Det ar fett nice for jag och min bror har ett eget hotelrum sa vi slipper mamma och jocke lite :P taskigt sagt kanske men det ar sa .. Men nu vantar hampus pa att ajg ska skriva klart sa vi hores senare . puss!

Florida !

Hej alla loggläsare ! 
Förlåt för dålig uppdatering och tyvärr så kommer det bli mer eftersom jag är i florida och har inte tid med att blogga 
jag har varit här i ca 5 dagar eller egentligen 4 men flög hela torsdagen .. Ibland längar jag hem eftersom det finns personer där hemma som jag verkligen saknar ..:/ Menmen jag får sola och bli lite brun iaf , det som är lite surt är att det har varit dåligt väder halva tiden som jag varit här men jag har fått lite färg på ryggen idag för jag somnade på mage i typ 40 mmin eller något :P skit sköönt .

DISS !
Disney world suger eller iaf dom två parkerna vi besökt kommer inte ihåg vad de heter men vi har animal kingdom kvar och typ en till som jag inte kommer ihåg och dom såg ganska roliga ut , men det får vi se om de är :P
Men det är inget jag kommer göra igen haha . Men det var juh iaf kul att ha sett det :) 

Lite kul som hänt är ju att när vi flög hit sålde jag mina biljetter ooch åkte en lägre klass i planet och fick 15000kr för det ! så jag har shoppat för 5 tusen nu tror jag haha , handlat ganska mycket märkes saker , för vi var på en outlett första dagen , men fick faktiskt inte med mig så mycket kläder men 2 väskor , en plånbok 3 navelpircingar ett par skor , oh aah massa kuliga saker :) Men nu ska jag killa kanske kan blogga något mer men vi får se om det , ha dt bra i sverige nu , puss

old bild men har inga andra

RSS 2.0